Loading...

O nas

/O nas
O nas 2018-07-12T14:19:17+00:00

SING d.o.o. je podjetje, ki se prvenstveno ukvarja z razvojem poslovno-informacijskih sistemov za podporo bančnega poslovanja. Zaposleni v podjetju imajo dolgoletne izkušnje in močno strokovno osnovo. Dolgoletne izkušnje na področju bančništva pridejo do izraza predvsem pri parcialnih rešitvah in razvoju aplikacij, ki so prirejene posebnim zahtevam posameznih naročnikov.

Kljub reševanju parcialnih problemov končni produkti in zajeto znanje podjetja omogočajo popolno integracijo rešitev v obstoječe sisteme zasnovane na najmodernejših tehnologijah.

Poslanstvo podjetja SING d.o.o. je nuditi naročnikom posebno bančno programsko opremo, ki je zanesljiva, prilagodljiva in razvita s širokim spektrom orodij. Poslanstvo podjetja je preko lastnih rešitev tudi ažurna informacijska podpora sprememb v zakonodaji in predpisih, ki zadevajo bančni in finančni sektor, predvsem na področju analize in bančnega poročanja.

Naše rešitve temeljijo na Oracle, DB2, SQL, KIKS, CITRIX in drugih tehnologijah, ki omogočajo izdelavo in obdelavo podatkovnih baz, povezovanje nanje ter izvajanje poslovne analize.

Skočite na:

Način dela
Vizija
Zgodovina